Deze wasmachine voldoet na 4 weken gebruik uitstekend aan mijn verwachtingen .
Miele bevalt mij tot nu toe altijd het beste , en gaat veel langer mee dan andere wasmachines is mijn ervaring .
De grote trommel van 9kg is heel praktisch omdat je dan de was op kan sparen en allemaal tegelijk kan wassen , tevens zit er een programma op waarmee je kleine niet zo vieze wasjes kan draaien voor als je snel iets weer schoon wil hebben en nog geen trommel vol hebt liggen .
De wasmachine is een stuk stiller en energiezuiniger dan die ik hiervoor had , die was dan ook al weer 10 jaar oud .
Je kan de wasmachine gebruiken met wasmiddel van MIELE de zogenaamde Twindos dat zijn 2 grote reservoirs die je in de wasmachine schuift .( eerste volle verpakkingen zijn bij de wasmachine meegeleverd ) Ik was eerst een beetje huiverig om dat wasmiddel te gaan gebruiken want ik ben gewend aan mijn eigen wasmiddel , die je overigens ook gewoon kan blijven gebruiken als je twindos uit zet . Maar om de machine goed te kunnen beoordelen toch maar gaan gebruiken eerst met de witte was , de kwam er uitstekend schoon en niet gekreukt uit niet overdreven geurend ofzo , gewoon goed .
Toen de bonte was gaan proberen en al met al een goed resultaat , de machine doseert precies het wasmiddel dat nodig is voor jouw wasbeurt op dat moment . Er zijn enorm veel verschillende programma,s in te stellen en de bediening spreekt voor zich , niet heel ingewikkeld allemaal . Verder kan je de wasmachine koppelen met een app op je telefoon zodat je kan zien wanneer de was klaar is en je krijgt dan ook een seintje wanneer die klaar is , tevens piept de machine een aantal keer als hij klaar is .
Op de app is ook bij te houden hoeveel wasmiddel nog voorradig is in de machine zonder dat je die reservoirs eruit hoeft te halen.
Al met al een fijne wasmachine die goed schoon wast met allerlei praktische snufjes .
Pluspunten
- Vrij stil
- Goed schoon
- Niet kreukelig